За нас

Агенция за недвижими имоти RBS

Професионализъм и коректност при изпълнение на поетите към клиента задължения! Като новоучредена агенция за недвижми имоти нашата мисия е да да спечелим вашето доверие като Ви предложим най-доброто обслужване при посредничество  за сключване на сделки за покупка, продажба, отдаване под наем,наемане на имот, замяна или учредяване на право на строеж на недвижими имоти в районите на гр. Разлог, Банско, Благоевград, Добърско, Баня и околностите.

Агенцията извършва консултации и посредничество в областа на недвижимите имоти като предлага високо професионално и модерно обслужване, на български и чуждестранни клиенти. В сайта на агенция за недвижими имоти, можете да намерите информация и оферти за продажби на апартаменти, къщи, офиси, вили и селски имоти, урегулирани парцели и земеделски имоти.

При нас можете да получите пълния пакет услуги – посредницество за финализиране на сделка с избран от вас имот, компетентна юридическа информация при покупко – продажба, наемане, замяна или учредяване на право на строеж и управление на притежаван от вас имот. Ние ще ви консултираме професионално, когато инвестирате в имот за да успеете да реализирате максимален доход.

ЗАЩО ДА НАЕМЕМ АГЕНТ?

Клиентите често се питат „Защо да се обръщам към агенция за имоти?” и опитват да купят, или продадат имот чрез интернет реклама, или с помощта на специализираните издания, занимавайки се с рекламиране, офериране, огледи, подбор на кандидати и подготовка на документи. Често пъти тове е загуба на време и нерви. Ако все още не сте решили, ето няколко причини, поради които да не се обърнете към професионален агент на недвижими имоти е по-доброто решение.

 – Не е необходимо да знаете всичко за недвижимите имоти може да наемете професионалист, коѝто да свърши всичко вместо Вас?  Всички ценим времето си и наемайки опитен агент, можете само да спечелите

Агентът ще Ви спести излишните огледи. Ако сте купувач/наемател, ще Ви подсигури оглед в удобно за Вас време на точно такъв имот, какъвто сте задали, че търсите. Ако сте продавач/наемодател, ще Ви спести постоянните обаждания, които не дават резултат и ще Ви представя единствено сериозни клиенти.

 – Дбрият агент ще Ви помогне да определите правилно цената. Агентът няма интерес да намаля цената, тъй като материалният му интерес е пряко обвързан с Вашия. Базирайки се на пазарната реалност, условията по сделката и изискванията на страните, агентът често се оказва решаващото звено при изготвяне на стратегия за реализиране на сделка при максимално изгодни условия за двете страни.

– Aгентите работят заедно с други професионалисти от сферата на недвижимите имоти и по този начин Ви предоставят възможност за реализиране на сделка на територията на цялата страна, а и извън нея. Освен това, Вашият агент може да Ви предостави контакти на различни търговци, или фирми занимаващи се с дейности, които пряко Ви интересуват – строителство и ремонт, довършителни работи, почистващи фирми, адвокати, Нотариуси и др.

–  Cключването на сделка е сварзано с издаването на редица документи  като декларации, удостоверения, справки, извлечения и споразумения, които са само част от документите, които агентът ще подготви за Вас. Също така ще се увери в истинността на предоставените документи за собственост, скици и др. Реномираните агенции разполагат с постоянен достъп до Агенцията по вписвания и Службата по Геодезия, Картография и Кадастър, с цел винаги да имат възможност да Ви предоставят пълна информация относно имота за Ваша сигурност.

– След сделката изникват редица въпроси. Как да декларирате имота си, къде да заплатите разходите си за консумативи, как да прехвърлите партидите за тях и др. Неща, за които не сте се сетили, но които изискват внимание. Вашият агент знае и е готов да Ви помогне дори след като сделката е приключена.
 – Успеха на агента  в областта на недвижимите имоти, са доволните клиенти. Именно това го стимулира да се стреми да останете удовлетворени от резултата на взаимоотношенията помежду Ви и ще бъде насреща, когато след време Вие, или Ваш познат имате нужда от него.Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/abrakada/razlog-bansko-sales.com/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405